ေသာၾကာညေနမို႔ ဘဏ္ကုိသြား၊ ေစ်း၀ယ္လို႔ အိမ္ျပန္ေရာက္မယ္မွ မၾကံေသး မဆုံျဖစ္တာ သုံးေလးလေလာက္ ၾကာေနတဲ့ မိတ္ေဆြ တေယာက္ဆီက ဖုန္းဆက္လာပါတယ္။
`မရိွပါဘူး၊ ဘာလို႔တုန္း´
`ဒါဆို က်ေနာ္ ခင္ဗ်ားအိမ္လာလည္မလို႔´
`လာေစဗ်ာ၊ လာေစ´
အဲသလိုနဲ႔ ရႊတ္ေနာက္ေနာက္ ျပန္ေျပာၿပီးလို႔မွ သိပ္မၾကာပါဘူး…။ ပုဂၢိဳလ္က ေရာက္ခ်လာပါေလေရာ…။ လက္ထဲမွာလဲ ဘီယာ တဖာကို ဆြဲလို႔…။
***
အမွန္က ေသာၾကာညေနမွာ က်ေနာ္ ထူးထူးျခားျခားနဲ႔ ဟင္းတခြက္ ေသေသခ်ာခ်ာ ခ်က္ၿပီးေတာ့ ဘေလာ့ဂ္လာဖတ္တဲ့ မိတ္ေဆြေတြကုိလဲ ေကၽြးမယ္ေပါ့၊ အဲသလို စီစဥ္ထားတာ…။ ဟိုပုဂၢိဳလ္လာေတာ့ အစီအစဥ္က ပ်က္မလို ျဖစ္သြားပါေလေရာ…။ ဒါေပမယ့္ ဘယ္ရမလဲေလ၊ သူ႔ကိုပါ ညာတာပါေတးနဲ႔ တိုလီမုတ္စေလးေတြ ဟိုခိုင္းဒီခုိင္း လုပ္ၿပီး ကလိုေစးထူးရဲ့ `ရမ္းသမ္း cook´ အစီအစဥ္ စပစ္လိုက္တာေပါ့။
အခုဆိုရင္ က်ေနာ္တို႔ ေစ်းတန္းထဲမွာ…၊ အဲေလ :D က်ေနာ္တုိ႔ ဘေလာ့ဂါေတြထဲမွာ ဟင္းခ်က္ထူးခၽြန္သူေတြရဲ့ ခ်က္နည္းျပဳတ္နည္း ဘေလာ့ဂ္ေတြလဲ ေသေသသပ္သပ္နဲ႔ ေပၚလာေနတာ သြားရည္ယုိခ်င္စရာၾကီးပါပဲ။ အခု က်ေနာ္ ခ်က္ေကၽြးမယ့္ ဟင္းတခြက္ကေတာ့ ဘေလာ့ဂ္ေတြ ေပၚမွာ မေတြ႔မိေသးတဲ့ ဟင္းတခြက္ပါ…။ ႐ုပ္တည္ႀကီးနဲ႔ ဆီက ဘယ္ေလာက္၊ ဆားကဘယ္ေလာက္၊ အသားက ဘယ္ေလာက္ ဆိုၿပီးေတာ့လဲ ဟင္းခ်က္နည္းကို မတင္ခ်င္ေတာ့ စစေနာက္ေနာက္ ခ်က္ခ်က္ျပဳတ္ျပဳတ္ေလးေပါ့ေနာ…။ ကဲ… လာေလ့။
အဲဒါကေတာ့ က်ေနာ္ ခ်က္ေတာ့မယ့္ ဟင္းမွာပါမယ့္ အမယ္ပစၥည္းေတြေပါ့…။ ေရခဲတုံးနဲ႔တူတဲ့ ၀က္႐ိုးေတြရယ္၊ အေမႀကီးကားေရာက္ ပိႏၷဲစည္သြတ္ဘူးရယ္၊ ၾကက္ဖ ႏွစ္ေကာင္ တံဆိပ္ မွ်င္ငါးပိ ဘူးရယ္…။ စကားႀကဳံလို႔ ေျပာရဦးမယ္။ အာရွဆုိင္ေတြကို ေရာက္ခဲ့လို႔ ငါးပိဘူး ၀ယ္ေတာ့မယ္ဆိုရင္ က်ေနာ္ အခုျပထားတဲ့ ၾကက္ဖႏွစ္ေကာင္ တံဆိပ္ မွ်င္ငါးပိကေတာ့ ျမန္မာပါးစပ္နဲ႔ အနီးစပ္အဆင္ေျပဆုံး ငါးပိပါပဲဗ်ိဳ႔။ တခ်ိဳ႔ငါးပိေတြက သၾကားေတြ ေရာထားေတာ့ ခ်ိဳအီအီႀကီး…။ အခု ငါးပိကေတာ့ ကရင္ငါးပိေထာင္း လုပ္ဖို႔လဲေကာင္း၊ ဟင္းထည့္ခ်က္လုိ႔လဲ ေကာင္းေပါ့…။
ထုေတာ့မယ္တ့ဲ…၊ ေထာင္းေတာ့မယ္…။ :D
က်ေနာ္ငယ္ငယ္တုန္းကေပါ့။ ေမေမက သူမီးဖုိေခ်ာင္ ၀င္ပလားဆိုရင္ က်ေနာ့္ကို သူ႔အနားမွာ အၿမဲေခၚတတ္တယ္။ ထိုင္ခုံအပုေလး တလုံးကို ဆြဲၿပီး မီးဖိုနားမွာ ေမေမထုိင္ၿပီလားေဟ့ ဆိုရင္ ေနရာကေန မထေတာ့ဘူး။ `သားၾကီး၊ ေမေမ့ကို ဆီပုလင္းယူေပးစမ္း´ `ဟုိစင္ေပၚမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴ နည္းနည္းေလာက္ လွမ္းယူေပး´ `ေရာ့…၊ အဲဒီ အသားေတြကို ေရသြားေဆး´ စသျဖင့္ စသျဖင့္ ေရေရလည္လည္ ခိုင္းေတာ့တာပဲ။ အဲဒီလို ခိုင္းတဲ့အထဲမွာ ၾကက္သြန္လွီးတာနဲ႔ င႐ုတ္သီးေထာင္းတာလဲ အပါအ၀င္ပဲေလ။ ေတြ႔တယ္ဟုတ္…၊ က်ေနာ္လွီးထားတဲ့ ၾကက္သြန္ေတြက ပါးပါးေလးမွတ္လား။ :P မပါးရင္လဲ ပါးတယ္လို႔သာ မွတ္လိုက္။ :D
တကယ္က က်ေနာ္တုိ႔ ၿမိဳ႔မွာတုန္းကဆိုရင္ အခုလို ဟင္းမ်ိဳး ခ်က္ေတာ့မယ္ဆိုရင္ ပိႏၷဲသီး ခပ္ရင့္ရင့္ကို ေဘးပတ္ပတ္လည္မွာ သစ္သားဒုတ္ ခပ္မာမာနဲ႔ နာနာ႐ိုက္ရတယ္။ တဘုန္းဘုန္းနဲ႔ ႐ိုက္လို႔ ပိႏၷဲသီးက ေပ်ာ့အီအီလုိလုိ ဘာလိုလုိ ျဖစ္ေတာ့မွပဲ ေဘးက ဆူးေတြကို ဓားထက္ထက္နဲ႔ တရႊတ္ရႊတ္ လွီးထုတ္ပစ္ရတာ။ ၿပီးေတာ့ အတုံးေတြတုံး၊ ေရေျပာင္ေျပာင္ေဆးၿပီး ခ်က္စားတာပဲ။
အခုက်ေတာ့ စည္သြတ္ဘူးနဲ႔ လာတာဆိုေတာ့လဲ ေဖာက္စက္ထဲကို ဂၽြီးခနဲ ထည့္ေဖာက္လိုက္တာနဲ႔ ကိစၥကျပတ္ေရာ…။ ဟို သဘာ၀ ပိႏၷဲသီးရဲ့ အရသာကိုေတာ့ ဘယ္မွီပါ့မလဲ…။ ဒါေပမယ့္ လုံး၀ မရိွတာထက္စာရင္ေတာ့ ေတာ္ေသးတာေပါ့။
၀က္သားက ခဲေနလို႔ ေရပူေတြနဲ႔ ေဆးၿပီး အျမန္ေႏႊးပစ္ရေသးတယ္။ ၿပီးမွ အတုံးေတြ တုံး။ င႐ုတ္သီးေထာင္းထားတာရယ္၊ ၀က္သားရယ္၊ ဆီနည္းနည္း၊ ဆားနည္းနည္း၊ နႏြင္းနည္းနည္း အခ်ိဳမႈန္႔နည္းနည္းနဲ႔ အိုးထဲမွာ ေရာနယ္ၿပီး မီးဖိုေပၚ တင္ထားလိုက္တယ္။ ဆယ္မိနစ္ေလာက္ၾကာေတာ့ ဟင္းအိုးကို တခါထပ္ဖြင့္၊ ေစာေစာက ပိႏၷဲသီးအတုံးကေလးေတြကို ေရာထည့္၊ ေရနည္းနည္းထည့္ၿပီး ထပ္ခ်က္ရတယ္။
ဟင္းခ်က္ေနတုန္းကမွာ တျခား လက္စြမ္းျပရတာ တခုကေတာ့ ကရင္ ငါးပိေထာင္းပဲ။ ဟုိတေန႔က ရွားရွားပါးပါး ရလာတဲ့ သရက္သီးစိပ္ကေလးေတြနဲ႔ ကရင္ ငါးပိေထာင္းအျပင္ ဘူးသီးစိပ္ ဟင္းခါး တခြက္ပါ အျမန္ဆုံးနည္းနဲ႔ ပန္းကန္လုံးတီး ခ်က္ပစ္လိုက္ေသးတယ္။
အဲဒါေတြ ခ်က္လုိ႔ၿပီးၿပီ ဆုိရင္ေတာ့….။
ဟဲဟဲ…၊ ေတြ႔တယ္မွတ္လား။ ကရင္ငါးပိေထာင္းရယ္၊ ၀က္သားနဲ႔ ပိႏၷဲသီးခ်က္ရယ္၊ ဘူးသီးဟင္းခါးရယ္ေလ။ ဘူးသီးက အခြံမႏႊာဘူးလို႔ ေျပာမလုိ႔လား။ ႏုႏုေလးမို႔ မခြာေတာ့တာေလ။ အဟဲ၊ ပ်င္းတာလဲ ပါတာေပါ့။ အဲဒီဟင္းနဲ႔ ပြဲေတာ္ မတည္ၾကခင္မွာ က်ေနာ္တုိ႔ ဘာလုပ္ၾကေသးလဲ ဆိုေတာ့…။
ေစာေစာက ဟင္းကို ထမင္းနဲ႔ မတြဲမီမွာ ဘီယာနဲ႔တြဲလို႔ မိတ္ေဆြ ၀ယ္လာတဲ့ ၀က္သားခ်ဥ္နဲ႔ ပုဇြန္ေၾကာ္ကိုပါ ၀ုိင္းထဲ ေခၚသြင္းလိုက္ေတာ့ ဟို ေၾကာ္ျငာ သီခ်င္းေလး တပုဒ္ကိုေတာင္ သတိရမိေသး…။ ဘာတဲ့။
`ဘီယာဟာ အရက္ေတာ့ မဟုတ္ပါ၊ တေငြ႔ေငြ႔ေလးနဲ႔ အေတာ္လာတာ ~~~ ေဟ့~~~ ပလုံစီေနတဲ့ အျမွဳပ္ကေလးမ်ားက သြားရည္ယိုခ်င္စရာ~~~ ေနညိဳရင္သာ´
က်ေနာ့္မိတ္ေဆြမ်ား အလုပ္ပိတ္ရက္မွာ စိတ္ရႊင္လန္း ေပ်ာ္ရႊင္ၾကပါေစ။
ကလုိေစးထူး
27 comments:
ဟြန္းးးးးးးးးးးးးးးးးးးးးးးးး
ပီႏၷဲသီး ဟင္းေတာ့ စားခ်င္တယ္ ကရင္ငါးပိေထာင္း
လဲ စားၾကည့္ခ်င္တယ္..။
Getting Hungry.... Hummmm
Seng Awng
အကိုက ခ်က္တတ္ေတာ့ မဆိုးပါဘူး .. ။ ျမန္မာျပည္မွာ ေနရတာေတာ့ ျမန္မာအစားအေသာက္ သိပ္စံုတာေပါ့ .. ။ စကၤာပူမွာေတာ့ ေရခ်ိဳငါးကလည္းမရွိ ၊ အရြက္ေတြကလည္းမစံု ၊ ျမန္မာဆိုင္မွာ သြား၀ယ္ေတာ့လည္း မလတ္ဆတ္တာပဲရ ၊ ျမန္မာလို ခ်က္ျပဳတ္စားေနေပမယ့္လည္း ဟင္းေတြက ထပ္ေနတာခ်ည္းပါပဲ .. ။ အစားအေသာက္ မမက္သူေတာင္ ျမန္မာျပည္က အစားအေသာက္ေတြကို လြမ္းပါဘိ :)
တကယ္ သြားရည္က်သြားတယ္ဟ. တစ္ခြက္ေလာက္ ပို႕လိုက္စမ္းပါ ကေစးထူးရာ။
အဟင့္ ..ဗိုက္ေတာင္ဆာသြားျပီ..
မုိက္တယ္ေနာ္..ေကာင္းမယ့္ပံုပဲ..ဟီး
က်ေနာ္ကိုလည္း တစ္ခြက္ေလာက္ း) အစ္ကိုကေတာ္သား ဟင္းခ်က္ေကာင္းတယ္ အေမေတြကို ၀ိုင္းကူမွပဲ သားေတြက ဟင္းခ်က္တက္ေတာ့မွာေပါ့ မဟုတ္၇င္ေတာ့ မလြယ္ဘူးဗ်ိဳ ့ က်ေနာ္လညး္ခ်က္ေတာ့ ခ်က္တက္တယ္ အခုေတာ့ ပ်င္းေနလို ့ မခ်က္တာၾကာျပီး ဘာဆို ဘာမွမျဖစ္ေတာ့ဘူးး :)
မိုက္တယ္ :)
ကုိေစးထူးေရ.. ဟင္းေတြ ၾကည့္ရတာ တကယ္ဗိုက္ဆာလာတယ္ဗ်ာ.. အကိုတုိ႔ဆီမွာ သရက္သီေလးေတြလည္း ရတယ္ေနာ္.. ေကာင္းလုိက္တာ.. အုိဆာကာမွာေတာ့ အဲဒီလုိေလးေတြ ၀ယ္မရဘူးရယ္.. ဘူးသီးမရွိ၊ သရက္သီး နတၳိပဲ။ ၀က္နံရုိး ပိႏၷဲသီးဟင္းထက္ ကရင္ငါးပိေထာင္းကို စိတ္၀င္စားတယ္.. ကုိေစးထူးအားရင္ အဲဒီ္နည္းေလး လုပ္ပါဦးဗ်ိဳ႕.. ဟင္းခ်က္ထားတာၾကည့္ရတာ ရမ္းသမ္း cook လက္ရာေလာက္ေတာ့ မဟုတ္ေလာက္ဘူး... :D
ငရုတ္ဆုံၾကီးက အယ္စတုံၾကီးေတာ့။ :)))
ခ်က္ပုံခ်က္နည္းကေတာ့ တင္ထားတဲ့ ပုံေတြ ၾကည့္တာနဲ႔တင္ ကဗ်ာမဆန္တဲ့ လူအုိ အဲ လူျပဳိ ခ်က္နည္းပါေပပဲ.. :P (Kidding ေနာ္)
ရမ္းသမ္း cook ဆုိေတာ့ Taste ကေတာ့ ဘယ္လိုေနမယ္မွန္း မသိ။ ဟီ ဟိ :))
တခါမွ အဲဒီလုိဟင္းမ်ိဳး မစားဖူးဘူး။ စားေတာ့ၾကည္႔ျခင္သား....
Thanks for sharing!!
Nandar
ေတာက္ ! အသိေနာက္က်လိုက္ေလခ်င္းဗ်ာ .. ေအာင့္လို႔မရေတာ့ဘူးဗ် ကရင္ငါးပိေထာင္းေလး ေမးလ္နဲ႔ အတက္ခ်္မန္႔တြဲ ပို႔လိုက္ဗ်ာ ၊ မေရာက္ရင္ေတာ့ အဲဒီ ရမ္းသမ္း cook ကို ဘန္းမယ္ဗ်ာ ။ အေဟးေဟး ၊ ျမန္မာျပည္မွာမ်ား ေတြ႔ျဖစ္ရင္ တစ္၀ိုင္းေလာက္ ႏႊဲလိုက္ခ်င္ေသးဗ်ာ ။ ( ထမင္း၀ိုင္းေနာ္ ။ အေဟးေဟး )
ကုိေစးထူး.. ကရင္ငါးပိေထာင္း လုပ္နည္းလည္း မပါဘူး။ ေျပာျပပါဦး။ ၀က္သားနဲ႕ ပိႏၷဲသီးခ်က္တာ တခါမွ မစားဖူးဘူး။ ေကာင္းမွာပဲ။ ၾကဳံရင္လုပ္စား ၾကည့္ဦးမယ္။
မေသာက္ေတာ့ပါဘူးဆုိၿပီး မေန႔က ေသာက္ျဖစ္သြားတာ ကုိေစးထူးရဲ႕ ပုိ႔စ္ေၾကာင့္ေပါ႔ဗ်ာ။ (မွတ္ကေရာ…..တရားခံရွာပစ္လုိက္တယ္။ း-)
ရွလြတ္ ရွလြတ္၊ ေရးထားတာ စားခ်င္စရာ။
ေတာ္ေသးတာေပါ႔။ အားရပါးရ စားေနေသာက္ေနပံုေတြ မတင္ထားလို႔။ တင္ထားရင္ေတာ့ မနာလိုမိမွာ အမွန္ပဲ။
ေျပာစရာေတာ့ က်န္ေသးတယ္။ ေနာက္မွ လာေျပာေတာ့မယ္။ အခု ဖတ္ၿပီး ဗိုက္ဆာသြားလို႔ သြားေလႊးလိုက္ဦးမယ္။ ;P
ရွလြတ္... သြားေရက်သြားပါတယ္
ငရုတ္ဆံုႀကီးကို အရမ္းသေဘာက်တယ္။
ကိုေစးထူး အိမ္က ယူလာတာလား၊ ဒီမွာ ၀ယ္တာလား။
ကြ်န္မကေတာ့ ဘလန္ဒါနဲ႔ပဲ ႏွစ္ပါးသြားေနရတာ ၾကာၿပီ။
အဟီး ပံုေတြၾကည္႕ရင္း ဖတ္ရင္းနဲ႕ သြားရည္က်သဗ်
တကယ္လဲမစားရဘူး အဟြန္႕ လာေတာ႕မစားခုိင္းနဲ႕ေနာ္ ေလယာဥ္လက္မွတ္ဖုိးခ်ိဘူး :(
အေနာ္ကေတာ႕ ခ်င္ပူမွာ ခဏခဏခ်က္စားေနတာမို႕
လာစားမလား ဒီမွာ ခ်က္စရာေတြ ေပါမွေပါ အဟိဟိ
(မျမင္ရဘူးမလား မယံုရင္ လာခဲ႕ ဒါပဲ)
ပံုေတြကိုႀကည့္ရင္း သားေရတျမားျမားက် တံေတြးကို ဂလုဂလုနဲ ့ျမိဳ ျပီးျပန္သြားရတယ္။ ဗိုက္တကယ္ဆာလာျပီ ။ ကရင္ငါးပိေထာင္းေထာင္းနည္းေလးေပးပါ
ဝက္သား ပိႏၷဲသီးခ်က္ စားခ်င္တယ္ စားခ်င္တယ္
ကိုေစးထူး ရမ္းသမ္းcookက က်မ ရမ္းသမ္းcookတာထက္ စားေကာင္းမယ္ထင္တယ္။ :P
I’m still at work and happened to read this post that I shouldn’t have. Makes me starving!! Now, I’m asking everybody to spare their left over snacks and chips. :D :D
အားေပးလိုက္ၾကတာ ၿမိဳင္ၿမိဳင္ဆိုင္ဆိုင္ႀကီးဆုိေတာ့ ပို႔စ္တင္တဲ့လူေတာင္ ေတာ္ေတာ္ မာန္တက္သြားတယ္။ :D
ဒါေပမယ့္ ပိႏၷဲသီးဟင္းထက္ ကရင္ငါးပိေထာင္းက ပုိၿပီး ေပၚျပဴလာျဖစ္သြားတာကိုေတာ့ သိပ္မေက်နပ္ခ်င္ဘူး။ သို႔ေသာ္...။ :P
ကရင္ငါးပိေထာင္း ေထာင္းနည္းကို ေတာင္းဆိုထားၾကသူေတြ အတြက္ေတာ့ က်ေနာ္ေထာင္းတဲ့ နည္းကို ေျပာျပခ်င္ပါတယ္။
က်ေနာ္ကေတာ့ ငါးပိေထာင္းေတာ့မယ္ဆိုရင္ ငါးပိစိမ္းစား နည္းနည္းကို မီးဖုတ္တယ္။ (ျမန္မာျပည္မွာတုန္းကေတာ့ ထမင္းအိုးႏွပ္ေတာ့မယ္ဆိုရင္ စေလာင္းဖုံးပူပူေပၚမွာ ငါးပိကို ကပ္တင္ထားလိုက္တယ္၊ ထမင္းအုိးရဲ့ အပူရိွန္ေၾကာင့္ ငါးပိက က်က္ပါတယ္။ မီးဖိုမွာ စိတ္ရွည္ရွည္နဲ႔ ဖုတ္ႏိုင္ရင္လဲ ေကာင္းပါတယ္)။ ၿပီးရင္ သရက္သီး၊ ဒါမွမဟုတ္လဲ မရမ္းသီးစိတ္ ေတြကို ခပ္ေသးေသးေလးေတြ စိတ္ထားရတယ္။ ငရုတ္သီးစိမ္းကုိ အုိးကင္းထဲ ထည့္ေလွာ္ထားရပါတယ္။ (ငရုတ္သီးစိမ္း မရႏိုင္ရင္လဲ အက်က္မႈန္႔နဲ႔ ေထာင္းႏိုင္ပါတယ္)။ ငရုတ္သီးစိမ္းေလွာ္ က်က္ရင္ သူ႔ကို အရင္ ငရုတ္ဆုံထဲ ထည့္ေထာင္းရပါတယ္။ ငရုတ္သီးေတြ ညက္မွ ငါးပိဖုတ္ကို ဆုံထဲမွာ ထည့္ေထာင္းပါတယ္။ ၿပီးမွ ေစာေစာက သရက္သီးစိတ္ ဒါမွမဟုတ္ မရမ္းသီးစိတ္ ေသးေလးေလးေတြကို ေရာေထာင္းရပါတယ္။ တတ္ႏိုင္သူ တခ်ိဳ႔ကေတာ့ ပုဇြန္ေျခာက္ နည္းနည္းကုိ ငရုတ္သီးစိမ္းေလွာ္ေထာင္းတဲ့ အခ်ိန္မွာကတည္းက ေရာေထာင္းတတ္ၾကပါတယ္။ အဲဒီလို အားလုံး ေရာေထာင္းၿပီးရင္ေတာ့ အခ်ိဳမႈန္႔ အနည္းငယ္ကို (ၾကိဳက္တတ္ရင္ေပါ့) ထည့္နယ္ၿပီး ပန္းကန္ထဲ ခပ္ထည့္ထားလုိ႔ရပါၿပီ။ ထမင္းနဲ႔ စားခါနီးမွာ ေရွာက္သီး (သို႔မဟုတ္) သံပုရာသီး နည္းနည္းေလး ညွစ္ထည့္ၿပီးေတာ့ ၿမိန္ရည္ယွက္ရည္ စားလုိ႔ရၿပီေပါ့။
မွတ္သြားပါတယ္.
မာန္တက္ရင္ ေနာက္တခါ ထပ္ခ်က္ပါ
ကရင္ငါးပိေထာင္း လုပ္နည္း ဖတ္ရင္း သြားေရက် လာျပီ။ စားခ်င္လုိက္တာ။
ၾကည့္ရတာေကာင္းမယ့္ပံုပဲ ဗိုက္ဆာလာျပီ ...:D
Khine
ဟင္း ကရင္ငပိေထာင္းနည္းကရခိုင္ငရုတ္သီးေထာင္းနည္းနဲ႔တုတယ္ေနာ္..
ခိုင္
very nice! my mom(ah moe) cooked for us last time. i miss my mom and this curry. i really love like this curry and nga pi htaung.. :)
အိုး… အေတြ ့ေနာက္က်ေလျခင္း… ရမ္းသမ္းcookက အရမ္းကိုgoodေနပါေရာလား… ပိႏၷဲသီးကို တို ့သာစားဖူးတာ… အဲလို ဟင္းခ်က္မစားဖူးဘူး… အသစ္ရသြားတဲ့ ဟင္းတခြက္အတြက္ ေက်းဇူးပါ ကိုေစးထူးေရ…
လာတာ ေနာက္က်လို႕ ဟင္းကကုန္ျပီနဲ ့တူတယ္
ဟာ...အစ္ကို ညစာစားပြဲလြတ္သြားတာ နာတယ္ဗ်ာ...။ ေျပာရင္းဗိုက္ဆာလာၿပီ။ ဆြဲလိုက္အံုးမယ္ :)
Post a Comment